Pro vyhledávání je nutné zadat minimálně 3 znaky

Zákaznická podpora
+420 465 620 973, prodej@celar.cz
Po-Pá 7:30 - 17:00, So 8:00 - 11:00 hod.

Nákupní košík je prázdný

Pracovní oděvy

Pracovní oděv je velmi důležitým ochranným prostředkem při výkonu práce, který pomáhá předcházet nepříjemným pracovním úrazům nebo je alespoň pomáhá do značné míry zmírnit. Tyto oděvy by měly být maximálně pohodlné, v žádném případě nesmí omezovat v práci a musí splňovat požadavky konkrétních profesí. Například oblečení pro obory gastro a zdravotnictví jsou ve většině případů bílé barvy, aby byla usnadněna jejich údržba. U těchto, ale i dalších oděvů, je také kladen maximální důraz na pohodlí pohybu.

Vyberte si u nás ze široké škály pracovních oděvů a ochranných pomůcek vysoké kvality. V naší nabídce naleznete pracovní oděvy (zde) pro různá pracovní prostředí, ale také oblečení, které díky svému designu a vysoce kvalitnímu provedení oceníte i při běžném nošení. Velice oblíbené jsou například různé typy montérkových oděvů (dle typu). V našem e-shopu je možné pro snadnější výběr konkrétních produktů zobrazit výpis všech montérkových oděvů dle kolekce nebo dle typu.

Zakoupit u nás můžete pracovní oblečení pro myslivce, zdravotníky, chemiky, kuchaře i pracovníky v dopravě. Dbáme na to, aby všechny námi nabízené produkty byly zpracovány maximálně precizně. Zejména při výkonu specifických činností je totiž nutné, aby byly pracovní oděvy (zde) skutečně spolehlivé.

Vyberte si u nás ze široké škály kvalitní obuvi, funkčního prádla, rukavic, kšiltovek a mnoha dalších praktických pracovních oděvů a doplňků. Naše společnost se navíc zabývá také šitím pracovních oděvů a na zvolené oblečení vám rádi našijeme vaše logo. U nás si zkrátka vybere každý!

Přihlásit
PřihlásitRegistrace